Texturat proteic
de soia

Caracteristici generale:

Proteina de soia texturata este obtinuta prin procesul de extrudare a fainei albe din bobul de soia.

Calitatea buna de hidratare si retinere a apei ii permit sa reduca costul, sa imbunatateasca textura sau sa creasca nivelul de proteina si valoarea nutritionala in productia de carnati si salamuri crude.

Fiecare carnat sau salam, avand moduri diferite de productie, are nevoie de grade de utilizare diferite a proteinei de soia texurata, si pentru aceasta noi oferim diferite tipuri de granulatie, structura si culoare: natur, caramel, caramel deschis, roz, roz deschis, si rosu.

Gama de produse este variata si cuprinde: produse standard, produse speciale pentru diferite tari si regiuni precum si produse concepute special pentru fiecare client in parte.

TABEL DE CULORI

Natur, Caramel, Caramel deschis, Roz, Roz deschis, Rosu

TIPURI DE PROTEINA DE SOIA TEXTURATA

Produs Structura Culori Ambalare
Proteina de soia texturata-pudra Pudra Natur, Roz, Caramel 30 kg
Proteina de soia texturata – Ref. 35 Granula Natur, Roz, Caramel 20 kg

SPECIFICATII TEHNICE

Caracteristici Sensoriale
Aspect Variabil
Miros Caracteristic
Impuritati /Corpuri straine materiale Absente
Culori Variabil
Caracteristici fizice-chimice
Proteina cruda (N x 6,25) Min. 50,00%
Lipide Max. 2,00%
Cenusa Max. 7,00%
Substante volatile la 105°C Max. 8,00%
Fibra cruda Max. 4,00%
Carbohidrati (Calculati prin diferenta) Min. 29,00%
Solutie pH la 1% 6,00 la 8,00
Caracteristici microbiologice
Salmonella in 25g Absent
Microorganisme – UFC/g <20000
Mucegai & Impuritati – UFC/g <500
Coliformi la 45°C/g <100

Ambalare: Saci din hartie albi sau maro, intern cu polietilena.

Greutati nete: variaza in functie de granula produsului.

Depozitare: a depozita in loc uscat, aerisit, la temperatura camerei.