Membrane artificiale
celulozice

Membrana perfecta pentru fiecare salam
Membranele celulozice oferite de firma noastra au la baza experienta si expertiza combinate cu tehnologia de ultima generatie. In ultimii 70 de ani, membranele celulozice au reprezentat standarde si continua sa fie pe primul loc in ceea ce priveste inovatia. Procesul de productie certificat garanteaza produse de cea mai buna calitate.

La noi puteti gasi membrane celulozice pentru toate tipurile de preparate din carne pe care doriti sa le realizati. Pentru salamurile care necesita tratament cu fum, noi va recomandam membranele celulozice.

Membrane afumabile cu aderenta controlata la pasta de carne.

Membranele celulozice au la baza teste pe parcursul mai multor decade. Ele sunt afumabile si respira, iar proprietatile lor includ consistenta, lucrul usor la masinile automate si rezistenta. Membranele celulozice au proprietati de optime de pastrare a produsului.

Aplicatii:

Membranele artificiale celulozice au fost create special pentru productia tuturor tipurilor de salamuri uscate, fierte, fierte si afumate, semi-uscate, etc. Gama variata ofera membrana ideala pentru orice tip de salam – produse feliate, salam, lebar, salamuri afumate, etc.

Pe parcursul procesului de afumare si uscare,membrana se comporta perfect la toate schimbarile de proces, dand produselor din carne o prezentare foarte placuta. Membranele celulozice pot fi umplute atat manual, cu masina semi automata sau masini automate, la viteze foarte mari.

Gama de membrane celulozice ofera solutii pentru o varietate de produse din carne precum si specialitati. Membranele au o aderenta la pasta de carne in functie de tipul de produs ce urmeaza a fi realizat si ofera cele mai bune caracteristici de exfoliere a membranei pentru fiecare tip de salam.

Calibre disponibile:

  • de la 40 mm la 170 mm

Culori disponibile:

  • natur, negru, alb, rosu, garnet red, palisander, amber, imitatie mucegai, imitatie fagure.