Texturat proteic
de soia
Caracteristici generale:
Proteina de soia texturata este obtinuta prin procesul de extrudare a fainei albe din bobul de soia.
Calitatea buna de hidratare si retinere a apei ii permit sa reduca costul, sa imbunatateasca textura sau sa creasca nivelul de proteina si valoarea nutritionala in productia de carnati si salamuri crude.
Fiecare carnat sau salam, avand moduri diferite de productie, are nevoie de grade de utilizare diferite a proteinei de soia texurata, si pentru aceasta noi oferim diferite tipuri de granulatie, structura si culoare: natur, caramel, caramel deschis, roz, roz deschis, si rosu.
Gama de produse este variata si cuprinde: produse standard, produse speciale pentru diferite tari si regiuni precum si produse concepute special pentru fiecare client in parte.
TABEL DE CULORI
Natur, Caramel, Caramel deschis, Roz, Roz deschis, Rosu
TIPURI DE PROTEINA DE SOIA TEXTURATA
Produs | Structura | Culori | Ambalare |
---|---|---|---|
Proteina de soia texturata-pudra | Pudra | Natur, Roz, Caramel | 30 kg |
Proteina de soia texturata – Ref. 35 | Granula | Natur, Roz, Caramel | 20 kg |
SPECIFICATII TEHNICE
Caracteristici Sensoriale | |
---|---|
Aspect | Variabil |
Miros | Caracteristic |
Impuritati /Corpuri straine materiale | Absente |
Culori | Variabil |
Caracteristici fizice-chimice | |
---|---|
Proteina cruda (N x 6,25) | Min. 50,00% |
Lipide | Max. 2,00% |
Cenusa | Max. 7,00% |
Substante volatile la 105°C | Max. 8,00% |
Fibra cruda | Max. 4,00% |
Carbohidrati (Calculati prin diferenta) | Min. 29,00% |
Solutie pH la 1% | 6,00 la 8,00 |
Caracteristici microbiologice | |
---|---|
Salmonella in 25g | Absent |
Microorganisme – UFC/g | <20000 |
Mucegai & Impuritati – UFC/g | <500 |
Coliformi la 45°C/g | <100 |
Ambalare: Saci din hartie albi sau maro, intern cu polietilena.
Greutati nete: variaza in functie de granula produsului.
Depozitare: a depozita in loc uscat, aerisit, la temperatura camerei.