Membrane naturale din intestine de porc
Membranele naturale de porc sunt selectate in diferite diametre, incepand cu 26/28 si pana la 40/42. Culoarea lor alb transparenta le permite consumatorilor sa vada ingredientele carnatilor si dau perceptia de calitate ridicata a preparatelor din carne. Membranele naturale sunt fragede atunci cand se consuma carnatii, dar foarte rezistente la umplere in procesul de productie.
Membranele naturale protejeaza savoarea fina a carnatilor, pastreaza fragezimea si suculenta carnatilor, dandu-le un aspect comercial placut. Membranele naturale de porc sunt folosite pentru diferite tipuri de carnati fierti, carnati proaspeti, lebar, etc.
De asemenea va putem oferi mate crete, funduri de porc, vezici de porc, membrane de porc uscate in diferite dimensiuni si calibre.
Intestine naturale de porc – legaturi de 91,5 metri liniari
Calibru | Capacitate | Exemple de produse |
---|---|---|
28 – 30 mm | 40-41kg | Carnati de porc |
30 – 32 mm | 41-45kg | Frankfurters, Italian Sausage |
32 – 34 mm | 48-52kg | Lebar, Carnati proaspeti |
34 – 36 mm | 52-57kg | Carnati afumati |
36 – 38 mm | 57-61kg | Carnati afumati, Lebar |
36 – 38 mm | 57-61kg | Carnati afumati, Lebar |
38 – 40 mm | 59-64kg | Carnati Polonezi |
40 – 42 mm | 61-68kg | Specialitati |
Ambalare
sarate | in saramura | in plasa | in pungi de vacuum| tubate
Vezici de porc uscate:
Cal. 15 – 20 cm | Cal. 20 – 25 cm | Cal. 25 – 30 cm
Membrane de porc uscate si tubate:
Cal. 100, lungime 60 cm
Cal. 130, lungime 80 cm
Cal. 150, lungime 100 cm
Alte calibre si dimensiuni la cerere
Mate crete
Diametru | Exemple de produse |
---|---|
Mare | Cooked Braunschweiger |
Mediu | Lebar, Salam uscat |
Subtire | Italian Salami (Frisses) |