Membrane naturale din intestine de porc

Membranele naturale de porc sunt selectate in diferite diametre, incepand cu 26/28 si pana la 40/42. Culoarea lor alb transparenta le permite consumatorilor sa vada ingredientele carnatilor si dau perceptia de calitate ridicata a preparatelor din carne. Membranele naturale sunt fragede atunci cand se consuma carnatii, dar foarte rezistente la umplere in procesul de productie.

Membranele naturale protejeaza savoarea fina a carnatilor, pastreaza fragezimea si suculenta carnatilor, dandu-le un aspect comercial placut. Membranele naturale de porc sunt folosite pentru diferite tipuri de carnati fierti, carnati proaspeti, lebar, etc.

De asemenea va putem oferi mate crete, funduri de porc, vezici de porc, membrane de porc uscate in diferite dimensiuni si calibre.

Intestine naturale de porc – legaturi de 91,5 metri liniari

Calibru Capacitate Exemple de produse
28 – 30 mm 40-41kg Carnati de porc
30 – 32 mm 41-45kg Frankfurters, Italian Sausage
32 – 34 mm 48-52kg Lebar, Carnati proaspeti
34 – 36 mm 52-57kg Carnati afumati
36 – 38 mm 57-61kg Carnati afumati, Lebar
36 – 38 mm 57-61kg Carnati afumati, Lebar
38 – 40 mm 59-64kg Carnati Polonezi
40 – 42 mm 61-68kg Specialitati

Ambalare

sarate | in saramura | in plasa | in pungi de vacuum| tubate

Vezici de porc uscate:

Cal. 15 – 20 cm | Cal. 20 – 25 cm | Cal. 25 – 30 cm

Membrane de porc uscate si tubate:

Cal. 100, lungime 60 cm
Cal. 130, lungime 80 cm
Cal. 150, lungime 100 cm
Alte calibre si dimensiuni la cerere

Mate crete

Diametru Exemple de produse
Mare Cooked Braunschweiger
Mediu Lebar, Salam uscat
Subtire Italian Salami (Frisses)