Izolat proteic de soia
Izolatul proteic de soia este un produs foarte solubil care pate fi folosit cu succes la foarte multe aplicatii din industria carnii. Are foarte bune proprietati de emulsificare, formand o emulsie stabila si bune proprietati de gelificare.
Pe langa excelentele performante de legare a apei si emulsificare a grasimilor, acest produs nu face praf, avand o aroma placuta si un ridicat nivel nutritiv.
SPECIFICATII TEHNICE
Analiza chimica | |
---|---|
Proteina (substanta uscata) | min. 91,51% |
Umiditate | max. 6,44% |
Analiza microbiologica | |
---|---|
E-coli | negativ |
Salmonella | negativ |
Culoare | crem deschis |
Aroma | dulceag |
Ambalare: in saci de 20 de kg.
Acest produs este fabricat conform cerintelor sanitare si este adecvat pentru consumul uman. Este fabricat 100% din boabe naturale de soia, nu contine gluten precum si alti aditivi chimicali. Produsul este fara melamina.